Romana  English

BIJUTERII PENTRU MIRESELE ANULUI 2014

Posted by in Priveste on Feb 21, 2014 . 0 Comments.

BIJUTERII PENTRU MIRESELE ANULUI 2014

 

„Totul incepe cand te indragostesti de un concept: abstractia unui cuvant, o solutie organica, un punct final in procesul de cercetare a structurii, o forma, o compozitie... si doresti sa il reprezinti,  pentru a-l face tangibil.

Totul incepe din nou, cand acest obiect caracteristic devine parte din tine, formandu-si propriul sens si transmitand continutul sau: un sens estetic si emotional.” – Daniel Vior

 

Daca anul 2014 este momentul ales pentru a renunta la burlacie, ai suficient timp la dispozitie sa alegi rochia de mireasa, bijuteriile, pantofii, dar si accesoriile care intregesc tinuta miresei.

Ca stil, anul 2014 continua cu trendurile romantice, inspirate de natura, aducand in prim plan latura magica de mister si de senzualitate care trebuie sa caracterizeze fiecare mireasa.

Fiecare femeie cunoaste cat de important este sa aleaga bijuterii pentru nunta care sa ii sublinieze trasaturile chipului si sa ii puna in valoare rochia. Secretul succesului unei tinute de mireasa este atentia la detalii, iar diferenta intre banal si rafinat o face identificarea stilului personal.  Astfel, daca viitoarele mirese au o personalitate exploziva, iar pe fata lor se citeste bucuria de a trai, atunci ele  trebuie sa aleaga in 2014 bijuterii in culori ostentative, dar si accesorii lucrate minutios cu cristale pretioase care denota caracterul lor puternic, similar cu al reginelor . Dintre acestea, spun specialistii, accesoriile de mireasa lucrate manual din cristale Swarovski sunt cele mai potrivite. Si asta nu doar pentru ca sunt superbe, dar se si incadreaza perfect cu temele nuntilor de anul acesta – impunatoare, luxoase si elegante. Noi iti recomandam bijuteriile Spark Crystal Jewellery, care te vor incanta prin multidunea de forme si culori! Iar daca vrei sa tii traditia si sa porti ceva ‘’albastru’’, dar sa fii si in trend in acelasi timp, indreapta-te catre cerceii Teardrop http://www.luxury-boutique.ro/see/cercei-cristal-albastru-inchis-24x12mm . Cerceii sunt cei mai importanti, iar ca forma, cei drop ( in forma unei picaturi/lacrimi) sunt preferatii anului 2014. ;)

In schimb, viitoarele mirese inclinate spre visare, se pot inspira din tendintele romantice si poetice de anul acesta, cu desene si modele florale. Iar in acest sens, noi venim in ajutorul tau cu bijuteriile Daniel Vior! Sensul  vietii  inspira creatiile lui Daniel Vior. El se concentreaza cu un punct de vedere aproape stiintific asupra naturii, lumii vegetale, malacologiei, de unde isi extrage modelele. Le exploreaza sensurile si posibilitatile. Bijuteriile sale sunt metafore ale dorintelor si sentimentelor in relatie, cu posturi ca atragerea, apropierea, conceperea , cresterea, flexibilitatea, atingerea, concentrarea sau diluarea.

Asadar, pentru viitoarele mirese care vor sa tina pasul cu tendintele modei, este bine de stiut ca "Energia cromatica"  va fi tema cheie de design in 2014. Aceasta aminteste de anii 1980 si reda povesti multicolore, juxtapunere de culori si elasticitate.

Tags: bijuterii pentru mirese, bijuterii, mirese Last update: Feb 21, 2014

Comments

Leave a Comment

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url with http://)
* Comment: