Romana  English

De ce LUXURY BOUTIQUE?

Posted by in Gusta, Simte, Priveste on Apr 16, 2013 . 0 Comments.

DE CE LUXURY BOUTIQUE?

 

Pentru ca iubim amintirile oferite de simturi. O aroma sau un parfum iti aduce aminte de un loc sau de o persoana ,  vizual un obiect iti poate aduce aminte de o tara vizitata, de o seara , amiaza sau  dimineata  petrecuta intr-un anumit loc cu o  anumita persoana.  Acea replica: „Gustul asta imi aduce aminte de ceva ce am mancat in.... „ te intoarce pret de cateva secunde cu mintea si sufletul acolo. Si la final, nu sunt oare amintirile bunul nostru cel mai de pret?

Cine ne-a vizitat stie deja ca o data intrat in Luxury Boutique evadezi.  Evadezi regasindu-te pe o strada dintr-un oras european pe care gasesti vitrine cu bijuterii, un magazin cochet cu dulciuri si accesorii pentru ceai si in final ajungi in insoritul Hawaii.

Am adus in Piatra Neamt cate ceva din Spania, Polonia, Italia si Hawaii. A fost usor?

Nu!

Unii spun ca suntem nebuni,  privesc neincrezatori  acest proiect, concept , vis pana la urma. In unele zile si noi credem la fel , ne gandim ca ne-am aventurat atunci cand am decis sa deschidem Luxury Boutique , ca am avut prea multa incredere in gusturile si cerintele romanilor.

Si  imediat dupa avem parte de acei clienti, de acei oameni care cauta altceva , entuziasmati si incantati de ce am realizat si de drumul ales. Care inteleg ca lumanarea nu este doar pentru Biserica, o crema buna nu este vazuta de altii, dar este simtita de tine , ca o aroma deosebita iti schimba starea de spirit si ca o bijuterie nu inseamna aur sau argint  ci design si unicitate.

Dupa cateva luni de la deschidere am concluzionat ca Luxury Boutique nu se adreseaza oamenilor cu bani, ci oamenilor cu o mentalitate diferita, care doresc sa ofere calitate vietii chiar si printr-o cutie de bomboane.  

In toate lucrurile vietii vei afla placere daca stii sa le gusti. Autor: Angel Ganivet García (1865 - 1898)

Luxury Boutique

Simte, Gusta, Priveste

Comments

Leave a Comment

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url with http://)
* Comment: