Romana  English
Termeni & Conditii

1. Utilizarea Website-ului

Vizitarea şi cumpărarea produselor de pe site-ul www.luxury-boutique.ro implică acceptarea şi respectarea termenilor şi condiţiilor stabilite de către administratorii site-ului conform prevederilor legale. Pentru utilizarea corespunzătoare a acestui website, care este deţinut şi administrat de S.C. ODESCO SNACK S.R.L, se recomandă citirea cu atentie a termenilor şi condiţiilor de mai jos. Administratorii acestui site îşi rezervă dreptul de a modifica termenii şi condiţiile oricând, fără nicio notificare. De aceea, vă rugăm să reveniţi pe aceasta pagina de fiecare dată când utilizaţi site-ul. În acest sens vă informăm că fiecare accesare a site-ului reprezintă o acceptare expresă a termenilor şi condiţiilor de utilizare.

Utilizarea şi implicit vizitarea acestui site se pot face numai dacă sunteţi de acord cu aceste condiţii de utilizare. În cazul în care nu sunteţi de acord cu aceşti termeni şi condiţii, vă rugăm să încetaţi să mai accesaţi sau să folosiţi în orice fel site-ul www.luxury-boutique.ro.

2. Preţuri

Pe site-ul www.luxury-boutique.ro avem toate preturile afişate în RON şi conţin TVA. Preţurile sunt valabile la momentul accesării paginii unde acestea sunt afişate, S.C. ODESCO SNACK S.R.L rezervându-şi dreptul de a le modifica oricând, fără niciun preaviz sau notificare. În momentul când efectuaţi o comandă pe site-ul www.luxury-boutique.ro vă obligaţi irevocabil să plătiţi contravaloarea produselor comandate.

O comandă se va derula dupa cum urmează: Clientul iniţiază comanda pe site-ul www.luxury-boutique.ro pentru unul sau mai multe produse. În cadrul procesului de înregistrare a comenzii, clientul va introduce datele de facturare şi datele de livrare.

Menţionăm că o comandă deja efectuată nu mai poate fi anulată şi produsele odată comandate nu mai pot fi returnate decât în cazuri excepţionale şi cu acordul Passion for Luxe, în urma contactarii firmei de către client atât prin e-mail cât şi telefonic pentru explicarea motivelor
anularii/ returnării comenzii! 

3. Datele Personale

Conform Legii Nr.677/2001, cu privire la protecţia persoanelor privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, vă informăm că firma noastră colectează datele personale în vederea expedierii produselor şi propriilor materiale informaţionale, promoţionale şi publicitare către clienţii săi. Prin crearea unui cont utilizator în cadrul site-ului www.luxury-boutique.ro vă daţi acordul expres şi neechivoc ca datele dumneavoastră personale să fie prelucrate de către S.C. ODESCO SNACK S.R.L şi ulterior arhivate în serverul securizat al firmei. Arhivarea datelor dumneavoastră personale se face atât în scopul înlesnirii modului de efectuare a comenzilor dumneavoastră viitoare, cât şi în scopul desfaşurării de către societatea noastră a activităţilor de marketing direct.

S.C. ODESCO SNACK S.R.L este înregistrată la ANSPDCP cu numărul 18079/16.11.2010 şi va prelucra, publica şi utiliza datele personale, fără alte obligaţii sau plăţi faţă de dumneavoastră pentru acţiuni de marketing direct. Datele dumneavoastră personale nu vor fi dezvăluite altor persoane sau companii fără acordul dumneavoastră, însa ele vor putea fi transmise autorităţilor în drept pentru verificarea tranzacţiilor comerciale sau altor autorităţi, care în baza legii au dreptul să solicite aceste date.

Firma noastra nu îşi asumă responsabilitatea pentru pierderile şi/sau furturile de informatii cauzate de defecţiuni ale soft-ului cu care este conceput şi găzduit site-ul. În condiţiile în care, ulterior creării unui cont utilizator, nu mai doriţi ca S.C.ODESCO SNACK S.R.L să folosească datele dumneavoastră personale, vă rugăm să ne transmiteţi prin poştă o cerere simplă în acest sens la adresa noastră: Bd. Decebal nr. 92, bl. G6, ap. 10, Piatra-Neamt, cod 610052, Romania. În astfel de situatii, contul utilizator al dumneavoastră va fi şters din serverele S.C. ODESCO SNACK S.R.L, iar datele dumneavoastră personale vor fi depersonalizate fiind păstrate în continuare în scopuri de evaluare si arhivare statistică.

4. Limitele Responsabilităţii

S.C. ODESCO SNACK S.R.L are în vedere, în cadrul site-ului, să ofere clienţilor săi o descriere cât mai detaliată asupra produselor sale, însă nu garantează că descrierea produselor sau orice alt conţinut al site-ului www.luxury-boutique.ro este completă sau total lipsită de erori.

S.C. ODESCO SNACK S.R.L nu îşi asumă responsabilitatea pentru niciun tip de pierderi cum ar fi: pierderi de date, profituri pierdute, imposibilitatea de a utiliza datele de pe acest site, modificări fără anunţarea în prealabil ale structurii, preţurilor sau informaţiilor de pe site.

5. Drepturi Autor/ Copyright

Site-ul www.luxury-boutique.ro şi conţinutul său este protejat conform legii dreptului de autor şi legilor privind drepturile de proprietate intelectuală. Folosirea fără acordul scris al S.C. ODESCO SNACK S.R.L a oricăror elemente aparţinând site-ului S.C. ODESCO SNACK S.R.L se pedepseşte în conformitate cu legislaţia în vigoare. Societatea noastră îi conferă utilizatorului dreptul de a descărca informaţiile de pe site doar în vederea folosului propriu, necomercial, cu condiţia de a nu modifica simbolurile şi textul cu privire la copyright şi drepturile de autor. Societatea nu conferă dreptul utilizatorului de a modifica partial sau integral website-ul, de a reproduce parţial sau integral site-ul, designul, de a copia, vinde sau exploata site-ul în orice altă manieră fără acordul societăţii. Vizitatorul / Clientul nu va modifica, copia, distribui, transmite, afişa, publica, reproduce, acorda licenţe, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informaţie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui website. Vă informăm ca Luxury Boutique este marca înregistrată, proprietatea S.C. ODESCO SNACK S.R.L, iar orice utilizare a mărcii fără acordul societăţii se pedepseşte după lege.

6. Comentarii şi Comunicare

Oricine vizitează site-ul poate face comentarii şi diverse alte comunicări pe adresa de e-mail luxuryboutique2012@yahoo.com atâta timp cât conţinutul acestora nu este ilegal, obscen, ameninţător sau defăimător. Societatea noastră încurajază comunicările care transmit informaţii, sugestii, întrebări, idei cu privire la site-ul, produsele şi serviciile oferite pe website-ul www.luxury-boutique.ro. În situaţia în care ne sunt trimise documente şi informaţii, prin orice metodă posibilă incluzând e-mail, poştă, fax, formulare online, se va considera că utilizatorul conferă societăţii dreptul nelimitat, irevocabil şi gratuit de a utiliza, modifica, adapta, reproduce, de a distribui şi prezenta aceste informaţii/ date prin toate mijloacele posibile.