Romana  English
Val d'Oca
Val d'Oca

In frumoasa zona deluroasa cuprinsa intre Asolo si Conegliato  este situata Crama Producatorilor din Valdobbiadene VAL D’OCA. (Cantina Produttori di Valdobbiadene VAL D’OCA).

Constituita in 1952, din dorinta unui monopol al viticultorilor, sustinatori convinsi ai cooperativelor, numara  astazi peste 568 de producatori , care din generatie in generatie au grija de peste 719 Ha de vie, din care mare parte situate pe dealuri.  Viticultura este fundamentala pentru o productie de calitate , pentru asta Asociatii Cramei sunt informati si sfatuiti de specialisti agronomi asupra problemelor impactului mediului inconjurator , tehnicilor de combatere controlate si integrate pentru a nu intra in conflict cu vita de vie , totul fiind indreptat catre cele mai bune alegeri de cultivare.

Recolta , culmea activitatii de cultivare a viei acopera pentru Crama Producatorilor din Valdobbiadene VAL D’OCA. (Cantina Produttori di Valdobbiadene VAL D’OCA) o importanta particulara; incepand cu acest moment de fapt , calitatea strugurilor , selectionarea, tehnologia aplicata, permit prepararea loturilor de vin , destinate spumarii si imbutelierii.

Crama vinifica anual  11.000 de tone de struguri, din care 1’90% este constituit din varietatea de struguri Glera, care a gasit habitatul ideal pentru a ajunge la nivele de calitate excelente  exprimate de vinurile Prosecco D.O.C.G SI Prosecco D.O.C Treviso.

Vinurile produse de crama sunt  fructul unei bune tehnici enologice si a experientei  viticole  si agronomice dovedite, vinurile spumante obtinute prin metoda Charmat si vinurile linistite clasice , exprima an dupa an , constant , calitatea rafinata si eleganta  naturala.

Produse pe pag:
Sortare după:
Producător:
În Stoc:
Special Price: