Romana  English
Cafea Vergnano 1882
Cafea Vergnano 1882

Traditie

Caffe Vergnano are o indelungata si prestigioasa istorie. Fondata in 1882, atunci cand Domenico Vergnano, stramos al familiei Vergnano, a stabilit sediul activitatii sale prin deschiderea unui mic magazin alimentar in orasul medieval Chieri situat la poalele dealurilor din jurul Torino.

Magazinul a inceput rapid sa se specializeze in prajirea si vanzarea de cafea, definind adevarata vocatie a familiei Vergnano. O vocatie sustinuta de o decizie curajoasa, cum ar fi achizitionarea in anii 30 a unei plantatii de cafea din Kenya, in timp ce in Italia afacerea a crescut rapid odata cu infiintarea primelor trei depozite din Torino, Alba si Chieri.

 

 

Calitate  

In acelasi timp, compania a avut capacitatea de a se transforma intr-unul dintre cei mai cunoscuti producatori de cafea din Italia, un succes care s-a datorat cautarii permanente de calitate, o calitate mult apreciata de adevaratii cunoscatori ai cafelei Caffe Vergnano timp de mai mult de un secol.

 

 

 

Cafeaua Vergnano in prezent

toate Cafeaua este selectionata din 9 tari. Fiecare origine se caramelizeaza separat, prajita individual la perfectiune pentru a accentua aroma completa si de calitate a fiecarei boabe. Metoda de prajire lenta Vergnano este ceea ce da un gust echilibrat si uniform. Astazi, in topul celor mai bune companii de cafea italiana, cu peste 8000 de metri patrati pentru fabricare si 11 linii automate de productie, a patra generatie a familiei dezvolta cu succes viitorul, sub brandul 1882 Caffe Vergnano.

Nu sunt produse în această categorie.